Derde ronde

Round image
Round is over
00d 00h 00m 00s

De Crossover Challenge is een ‘Business Design “competitie voor teams. De Challenge biedt deelnemers de mogelijkheid om een ​​idee, creatie of uitvinding om te zetten in een zakelijke kans en daadwerkelijk uit te voeren die kans. De Challenge duurt drie rondes. Op 2 juni a.s. is de Finale.

De deelnemers hebben op 26 mei j.l. voor de derde ronde de Business Case aangeleverd. Deze worden op het moment beoordeeld door de jury. Op 2 juni a.s. geven de finalisten een pitch van drie minuten in de theaterzaal van Het Huis Utrecht. Nieuwsgierig naar het verdere programma? Of bestel direct hier je ticket voor de FINALE.

 

Ontmoet de FINALISTEN op 2 juni

Wie gaan er op 2 juni a.s. naar huis met een groot geld bedrag. Wie sleept de hoofdprijs van €10.000 in de wacht? Bekijk hieronder de finalisten. Heb jij al een voorkeur? Moedig jouw favoriet aan en bestel je GRATIS ticket

 

CartoLogo

De deelnemers achter Carto hebben een app ontwikkeld die zorgt voor communicatie tussen inwoners en tussen inwoners en de gemeente.  Voor meer informatie kan je een kijkje nemen de project site.

 

kartent_logo

Dit is een wegwerp-festivaltent volledig gemaakt van karton. Het karton zorgt ervoor dat de tent eenvoudig gerecycled kan worden; na het festival kan de tent direct met het oud papier mee, zodat het materiaal opnieuw kan worden gebruikt. Meer weten over de Kartent? Ga snel naar de website.

 

poplar_logo

Poplar is het stageplatform voor het matchen van studenten met bedrijven. Zowel student als bedrijf maakt bij Poplar een persoonlijk profiel aan. Een student ontvangt exclusief vacatures die bij hem passen en kan direct solliciteren. Een bedrijf kan zonder moeite een vacature plaatsen en aangeven wat zij zoeken in een stagiair.  Kijk voor meer informatie op de website.

 

movemat

Het team van de Movemat bedacht een innovatieve manier om videogames met fysieke beweging te combineren. Mensen die niet in staat zijn om uit bed te komen worden gemotiveerd om te bewegen en dit draagt bij aan hun algehele gezondheid. Dit product kan ingezet worden in het ziekenhuis voor patienten die baat hebben bij beweging. Kijk voor meer informatie op de website.

 

BEP_logo

Dit team kwam met het idee om een app te ontwikkelen die de zorg aan de allochtone zorgvrager verbetert. Door middel van de applicatie krijg je toegang tot informatie over ethische en culturele verschillen en zou resulteren in verbetering van communicatie tussen beide partijen. Wil je meer weten? Kijk dan even op de website.